plan je afspraak in

Flower Artist heeft een prachtig kleurrijk Atelier in Heemskerk, waar de volledige collectie zijden bloemen en planten wordt gepresenteerd. Je kunt hier op afspraak langskomen; de Artists werken op afspraak, zodat ze voor elke klant alle aandacht en tijd hebben. Maak een afspraak in het atelier en creëer samen met een van de Top Artists jouw persoonlijke zijden boeket passend bij jouw interieur.

Mocht je specifieke wensen hebben en niet naar het atelier kunnen komen, neem dan contact op met het atelier. Ook via WhatsApp worden dagelijks veel klanten blij gemaakt met de mooiste creaties.

Breng een eigen vaas/vazen mee of kies er een uit de collectie in het Atelier.

Tip! Maak foto’s en video’s van jouw ruimte en breng deze mee naar de afspraak, zo kan de Artist je nog persoonlijker helpen.

 

OPEN ATELIER
Elke laatste zaterdag van de maand organiseert Flower Artist een feestelijk Open Atelier. Tijdens deze dag kun je tussen 10:00 en 17:00 uur langskomen naar het Atelier zonder afspraak. Je kunt dan een boeket laten ontwerpen, je vaas laten upgraden of de gehele collectie van Flower Artist bekijken. Er is altijd veel gezelligheid, hapjes en drankjes!

Flower Artist Zijden Bloemen