Florine Hofstee's Favorites

Wat is er mooier dan samenwerken met een goede vriendin aan een prachtig project? Florine Hofstee en Sabrina bewijzen dat het kan! Na het stylen van de woning in Haarlem, is Sabrina nu ook afgereisd naar Ibiza. Om het droomhuis van Florine en Jeroen in te richten met de mooiste zijden bloemen, planten en vazen.

Het interieurontwerp van het huis op Ibiza is volledig in handen van interieurstylist Lisa van Nes van Shop de Trend. Samen met Florine en Sabrina heeft zij gezorgd voor een interieur dat perfect past bij het idyllische Ibiza. Het resultaat? Een huis waar Florine en Jeroen zich helemaal thuis voelen met hun kinderen.

Het kleurenschema van het interieur draait om nude en aardetinten. Deze neutrale kleuren zorgen voor een rustige en serene basis, terwijl Florine graag een vleugje speelsheid toevoegt met een kleurrijke touch hier en daar. Deze combinatie zorgt voor een stijl die zowel chique als uitnodigend is.

Ben je geïnspireerd door het prachtige interieur van Florine? Je kunt de stijlen van zowel haar huis in Nederland als in Ibiza shoppen. Creëer thuis je eigen Ibiza Vibe met de zorgvuldig geselecteerde items die Florine’s huizen zo uniek maken.

Bekijk hieronder de stijlen van Florine’s huizen en shop de look!

Eucalyptus
19
Strelitzia – Standaard
155325
Urban Plantenpot
295375
Strelitzia – Luxe
245570
Eucalypthus boom
225
Florine Hofstee Favorites – Kantoor
280
Florine Hofstee Favorites – Gevulde tuitvaas
365
Tuitvaas – 7 mouth
195
zijden plant olijfboom
Olijfboom
530
Olijftak
2028
Oregon Vaas
250365